GRIEKS RESTAURANT OLYMPIA ZWOLLE

GRIEKS RESTAURANT OLYMPIA ZWOLLE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Olympia Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 20:51 Ronduit schandalig. Direct na het bestellen contact gehad (dus ze zijn open!!) Na 2 uur is het eten nog altijd niet bezorgd. Telefoon wordt niet meer opgenomen en berichten niet beantwoord.
17 apr 2022 om 20:09 De spareribs rookten en smaakten zurig. Herkende er geen sparerib in qua smaak. Hopelijk was het niet bedorven. De tzatziki smaakte vreemd. De komkommersalade zijn we maar niet aan begonnen. Zag er niet vers uit. Jammer, maar nooit weer.
3 apr 2022 om 13:25 Eten was steen koud en echt niet te eten, begrijp niet dat deze schuur nog open is.
30 jan 2022 om 20:52 Eten géén idee! Bezorgen dacht het niet,ophalen dat was niet de bedoeling! Geld terug! Afwachten!
26 jan 2022 om 20:06 Heel slecht! Koud eten, bezorger was er niet dus we moesten zelf het eten ophalen. De bezorg kosten kregen we terug in de vorm van €0,05. Bij het bellen naar het restaurant krijgen we te horen: dan had je maar in het restaurant moeten eten.
22 jan 2022 om 20:23 Eten was koud en had een aangebrande smaak. We misten het brood terwijl we die wel besteld en betaald hadden. Bezorging was goed. Sneller dan in eerste instantie aangegeven.
21 jan 2022 om 20:00 Snel bezorgd! Heerlijk gegeten, kreeg er zelfs een gratis huissoep bij (welke ook heerlijk was).
7 jan 2022 om 21:55 Temperatuur kan beter Presentatie matig Smaak is goed
16 okt 2021 om 20:37 Meer dan 1 1/2 uur moeten wachten op het eten. Tig keer geprobeerd het restaurant te bellen. Maar pakten niet op (pas na een half uur). En dan is het eten ook nog koud. Als je als restaurant aangeeft dat het erg druk is moet je niet meer gaanbezorgen
16 okt 2021 om 12:36 Bestelling was een half uur later, Brood was keihard. Gyros was veel te zout, harde stukken er tussen en dreef in het vet. Eten was koud. Voor ons nooit weer
30 sep 2021 om 12:38 Vond het wat klef met weinig smaak.
24 sep 2021 om 20:24 Eten werd ruim 2 uur na bestellen pas bezorgd en was koud. Te belachelijk voor woorden dat je bij een hoofdgerecht extra moet betalen voor tzatziki. Het bakje sla bij 1 gerecht was in 1 hap leeg. Restaurant was niet te bereiken, voicemail stond aan.