GRIEKS RESTAURANT OLYMPIA ZWOLLE

GRIEKS RESTAURANT OLYMPIA ZWOLLE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Olympia Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2022 om 20:31 Het eten was echt heel slecht. Nog nooit zo iets meegemaakt. Vlees smaakte niet lekker, de aardappelen waren donkerbruin gebakken. Vroeger was het veel beter.
12 jul 2022 om 21:33 We hadden om 18.00 besteld. Tijd werd door het restaurant aangepast naar 18.30 zonder overleg. Nadat ik om 18.30 gebeld had kwam het pas om 18.45. Aardappels waren sompig
24 jun 2022 om 22:54 Prima eten en bezorging. Alleen mocht het wel wat warmer
27 mei 2022 om 23:01 Na 2 uur en 40 minuten en 2 telefoontjes met een vriendelijke jongedame die vertelde dat het te druk was om te bezorgen kwam het eten, het was niet bijzonder.
5 mei 2022 om 20:51 Ronduit schandalig. Direct na het bestellen contact gehad (dus ze zijn open!!) Na 2 uur is het eten nog altijd niet bezorgd. Telefoon wordt niet meer opgenomen en berichten niet beantwoord.
17 apr 2022 om 20:09 De spareribs rookten en smaakten zurig. Herkende er geen sparerib in qua smaak. Hopelijk was het niet bedorven. De tzatziki smaakte vreemd. De komkommersalade zijn we maar niet aan begonnen. Zag er niet vers uit. Jammer, maar nooit weer.
3 apr 2022 om 13:25 Eten was steen koud en echt niet te eten, begrijp niet dat deze schuur nog open is.
30 jan 2022 om 20:52 Eten géén idee! Bezorgen dacht het niet,ophalen dat was niet de bedoeling! Geld terug! Afwachten!
26 jan 2022 om 20:06 Heel slecht! Koud eten, bezorger was er niet dus we moesten zelf het eten ophalen. De bezorg kosten kregen we terug in de vorm van €0,05. Bij het bellen naar het restaurant krijgen we te horen: dan had je maar in het restaurant moeten eten.
22 jan 2022 om 20:23 Eten was koud en had een aangebrande smaak. We misten het brood terwijl we die wel besteld en betaald hadden. Bezorging was goed. Sneller dan in eerste instantie aangegeven.
21 jan 2022 om 20:00 Snel bezorgd! Heerlijk gegeten, kreeg er zelfs een gratis huissoep bij (welke ook heerlijk was).
7 jan 2022 om 21:55 Temperatuur kan beter Presentatie matig Smaak is goed